Centre Loisirs Ardèche

Ontdek al onze activiteiten!

ALB Canoës maakt deel uit van het Centre Loisirs Ardèche in Vallon Pont d'Arc! Een groep die verschillende sport- en vrijetijdsactiviteiten aanbiedt om samen met familie of vrienden te doen!

GA OP AVONTUUR met ALB Canoës!

Kanotochten in de Gorges de l'Ardèche te Saint Martin d'Ardèche (07)

DE 3 FORMULES VAN ALB CANOËS

Pour tous les Aventuriers à la recherche de sensations et de paysages incroyables, optez pour la location de canoë kayak avec Alb Canoës.

TOCHTEN VOOR IEDEREEN

1/2 Dag

Ideaal voor een ontdekking van de Ardèche met kinderen, deze familietochten zijn voor iedereen toegankelijk.

Met de Mini-Afdaling van 8 km ontdek je de pracht van de Gorges de l'Ardèche, en breng je een fijn en ontspannen moment door op het water. Een paar stroomversnellingen, waaronder de mythische passage Karel de Grote, brengen je naar de Pont D'Arc.

De Mini-Maxi afdaling is iets langer. Je vaart 12 km door de prachtige kloven. Je beleeft op deze tocht de glijbaan op de dam en verschillende stroomversnellingen voor extra sensaties met familie of vrienden.

VOOR SPORTIEVELINGEN

1 Dag

Kies voor een sportievere dag met deze 24 tot 32 km tochten en geniet van een hele dag op het water met en kano of kajak en geniet van de zwempauzes.

Met de Afdaling van 24 km kom je aan bij de laatste basis in Sauze. Deze kanotocht is een stuk sportiever en laat je de Gorges de l'Ardèche anders ervaren.

De 32 km en 36 km Afdalingen zijn voor de meest atletische onder ons. Deze tochten vergen een vrij intense lichamelijke inspanning.Toch blijven ook deze tochten toegankelijk zijn voor veel mensen, waaronder ook kinderen. Geniet van extra sensatie dankzij maar liefst 11 stroomversnellingen, evenals de prachtige doorgang onder de Pont d'Arc om uiteindelijk op de pier van Sauze af te stappen.

2 Dagen

Geniet van een volledige afdaling van de Ardèche dankzij deze formules en overnacht in het hart van de Kloven (Gaud of Gournier).

De afdalingen van 32 of 36 km zijn verstrekt over 2 dagen. Met deze tochten kan je in je eigen tempo genieten van de prachtige natuur en heb je genoeg tijd voor zwempauzes en om aan de oever te picknicken.

De afdalingen 8-24 km of 24-8 km bestaan uit een mini-afdaling van 8 km op de eerste dag en een sportievere tocht van 24 km op de tweede dag, of andersom.

De afdalingen van 12-24 km of 24-12 km zijn dezelfde, maar je kan hier zelf kiezen om een iets langere afdaling te doen en een formule te kiezen die het beste bij je past.

DE AFDALINGEN

voor iedereen

Afstand
Duurtijd
Moeilijkheidsgraad
Mini Afdaling 6 km
Ontdek
1/2 dag
Maxi-Mini Afdaling 12 km
Ontdek
1/2 dag
Afdaling 24 km 1 dag
Ontdek
1 dag
Afdaling 30 KM 1 dag
Ontdek
1 dag
Afdaling 30 km 2 dagen Bivak
Ontdek
2 dagen
Afdaling 36 km 2 dagen Bivak
Ontdek
2 dagen
Afdaling 24 km + 8 km
Ontdek
2 dagen
Afdaling 6 km + 24 km
Ontdek
2 dagen
Afdaling 24 km + 12 km
Ontdek
2 dagen
Afdaling 12 km + 24 km
Ontdek
2 dagen

ONZE KLANTEN

Het hart van onze passie

Au centre de notre attention pour satisfaire toutes les demandes de descente de l’Ardèche en solo, en groupe, en famille et même pour les événements. Besoin d’un conseil sur d’autres activités de plein air ? Nous pouvons vous présenter nos partenaires

Onze Speciale Aanbiedingen

Boek je afdaling van de Ardèche met ALB Canoës En krijg tot wel 20% korting per persoon!

Jouw mening is belangrijk

Heb ook jij de afdaling van de Ardèche met ALB Canoës gedaan? Laat ons dan weten hoe jouw avontuur was!

TER INFORMATIE

De Plaatsen

De achterste plaats van de boot is bedoelt voor één persoon van 13 jaar of ouder. De plaats vooraan de boot is voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar of een volwassene.

Kinderen

Een 3e plaats in het midden van de kano's is geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar oud. Zo zitten ze veilig tussen de volwassenen in.

Veiligheid

Iedereen die mee gaat op de kano moet kunnen zwemmen, het dragen van het zwemvest is verplicht, de afdalingen zijn verboden voor kinderen jonger dan 7 jaar, iedere minderjarige moet begeleid worden door een ouder of een gekwalificeerde begeleider.

Onze viervoeters

Onze trouwe metgezellen zijn vaak dol op water en zijn welkom op de kano. De baasjes zijn er wel op gewezen dat ze hun honden bij hen houden om problemen te voorkomen. Honden zijn alleen toegestaan op de afdalingen van 8 en 12 km. In het natuurgebied zijn ze verboden.

Gestion des Cookies
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies pour améliorer le fonctionnement du site et réaliser des statistiques de visites. Vous pouvez à tout moment modifier votre choix depuis notre page dédiée.
En savoir plus & personnaliser mes choix
Oups ...
Erreur